Avocatul Gheorghe Pipera ar putea candida la președinție: Românii vor o Europă a națiunilor, iar nu a birocrației iresponsabile și de psihiatrie de la Bruxelles

Cunoscutul avocat Gheorghe Pipera (foto jos) a anunțat că intenționează să intre în cursa electorală pentru fotoliul de la Cotroceni. Acesta s-a făcut remarcat mai ales în timpul pandemiei, când i-a îndemnat pe români să-și apere drepturile, dar și în diferite situații ce țin de justiția din România.

„Așa cum spuneam mai sus, a patra putere în stat, presa, a fost capturată de multișor de puterea economică, o putere a banului, care a devenit o putere globală, cu propriile legi a-naționale, o putere care face să i se subordoneze orice altă putere în stat. Da, este și incapacitate intelectuală sau volitivă a presei de a concentra atenția opiniei publice pe ceea ce este cu adevărat important, pe ceea ce ne afectează viața de zi cu zi, pe existența pe termen mediu și lung, pe valorile și pe pilonii pe care ne construim viața. Dar este și dependență economică atroce. Nu doar că presa depindea deja de publicitate în urmă cu 20 de ani: acum depinde și de marile platforme online sau de rețelele de socializare. Fără acces acolo, fără prezența acolo, nu mai există venituri pentru o sustenabilitate decentă a muncii jurnaliștilor. Dar pentru acces, trebuie să te supui „standardelor comunității”, să fii politically correct, să îți semnalizezi permanent virtutea de a crede doar în informațiile oficiale. Printr-o distopică întoarcere în timp, suntem obligați acum să respectăm același tip de reguli totalitare pe care le stabileau comuniștii și pe care încercam să le ocolim prin tot felul de metode și șopârle. Numai că acum acest lucru a devenit imposibil: suntem la un click distanță de neutralizarea ca identitate digitală sau de faliment”, a transmis acesta într-un interviu acordat jurnalistului Cornel Nistorescu în Cotidianul.

Gheorghe Pipera

Acesta a mai spus, în același interviu, “că Iohannis are nevoie de liniște după terminarea mandatului, președintele având de dat explicații judiciare în chestiunea celor 6 case.”

Conservatorul.com este un proiect pornit de mai mulți studenți și funcționează ca un loc de refugiu pentru cei care își doresc să se exprime liber, fără a da socoteală sistemului care controlează mare parte din presa românească.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: