Peter Costea: Germania distruge Europa. Din nou.

Celebrul avocat Peter Costea și președintele partidului ARN (Alianța Renașterea Națională) a ieșit cu un mesaj dur la adresa Germaniei, pe care o acuză că distruge din nou Europa, așa cum a mai făcut-o și in trecut.

“Germania a distrus Europa de mai multe ori. O face din nou în aceste zile fierbinți de vară, în plin război al lui Putin în Ucraina. Nu sunt singura persoana care îndrăznește să spună acest lucru. Tot mai multe voci agreează cu ce spun eu.

În timp ce presa continentală o spune cu jumătate de gură, probabil de teama Germaniei și a înstăritelor fundații germane care finanțează breasla jurnalistică, britanicii sunt mai temerari. [Link: Germany is caught in Putin’s trap / Germania este prinsă în capcana lui Putin: https://www.spectator.co.uk/article/germany-is-caught-in-putin-s-trap%5D

În 100 de ani, Germania a distrus Europa de trei ori. Imperialismul german și Kaizerul au distrus-o în Primul Război Mondial. Nazismul și Fuhrerul au distrus-o în al Doilea Război Mondial. Iar hedonismul și Merkel au distrus-o din nou în 2015, când au deschis granițele Europei pentru 1 milion de musulmani care par a fi incapabili ori neinteresați de a se integra în cultura și civilizația europeană.

Iar, în 2022, Germania contribuie din nou la distrugerea Europei. Prin acțiune ori inacțiune. Germania lui Scholz este fără îndoială culpabilă moral pentru reducerea la ruine a Ucrainei, dislocarea a 15 milioane de ucraineni și moartea a zeci de mii dintre ei.

Germania pare mai mult îngrijorată că nu va avea gaze și energie pentru lunile de iarnă, decât de moartea a mii de ucraineni și reducerea Ucrainei la un morman de moloz.

Rostește din nou, vociferând, „solidaritate, solidaritate, solidaritate”! așa cum a țipat și în 2015 când un milion de migranți au rupt granițele de sud ale Europei și s-au îndreptat spre Berlin, „țara promisă”. Ne cere, prin gura Ursulei, să reducem temperatura în casele noastre pe timpul iernii la doar 19 grade!

Chiar? De ce să fim solidari? Europa de Est nu a facilitat războiul lui Putin. A fost Germania solidară cu noi în anii comunismului? Nicidecum. Dimpotrivă, a finanțat și proptit sistemul totalitar sovietic prin politica ei estică / Ostpolitik! A finanțat indirect gulagurile est-europene. A privit în altă parte când milioane de europeni înghețau, munceau până la epuizare, și mureau în lagărele comuniste.

Scăpată de imperialismul stalinist de prezența masivă a trupelor americane pe malurile Rinului, Germania de după război a descins rapid în hedonism și consumerism, devenind, dintr-o grămadă de moloz invidia Europei și a lumii. Politicile de după prăbușirea comunismului au pregătit Germania pentru vremuri de și mai multă bunăstare, dar politicile ei economice au dus Europa la marginea prăpastiei energetice. Clima e de mai mare importanță pentru politicienii din Bonn, decât securitatea și suveranitatea Ucrainei ori a Europei de Est.

Tehnica germană a falimentat și ea. Tocmai când era mai mare nevoie de ea. Putin ne spune că reducerea cantității de gaze către Europa se datorează și nefuncționării unei turbine Siemens pe care germanii au trimis-o (tocmai) în Canada pentru a fi reparată!

Germania pune presiune pe Canada să repare turbina și să o trimită grabnic în Rusia pentru a fi instalată. Asta va însemna încălcarea sancțiunilor impuse de Occident Rusiei.

Tactica lui Putin funcționează de minune în Germania. Germanii simt pe pielea lor lipsa de energie. Energia „sustenabilă” lipsește si a devenit rizibil să mai afirmi că energia solară ori eoliană va scăpa Germania de penuria de energie.

Întreaga postare a lui Peter Costea poate fi citită accesând acest link.Categorii:Externe, Noutăți

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: